CEAI DE NAPRAZNIC

Năpraznicul (Geranium robertianum), este o plantă medicinală cu o acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.

MOD DE PREPARARE:

Se face un decoct din două linguri mari de plante la 500 ml apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se fierbe 1 minut acoperit, se răceşte 15-20 minute tot acoperit, după care se strecoară.

Pentru ceaiul de Năpraznic nu se foloseşte apă de la robinet, ci doar apă plată, sau apă de izvor care nu trebuie să fie mai veche de 48 de ore.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se beau trei căni de ceai pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de mesele principale cu 20-30 de minute. Pentru un rezultat mai benefic, se recomandă folosirea ceaiului împreună cu Tinctura de Năpraznic (se pune o lingură de tinctură într-o cană de ceai).

RECOMANDAT PENTRU:

– Fibrom uterin, chisturi ovariene, tumori benigne în general,
– Cancer pulmonar, mamar, intestinal: Tratamentul se asociază cu regim vegetarian cu foarte multe, crudităţi, sau regimul Oshawa. Se poate asocia şi cu alte plante şi remedii.
– Sterilitatea la femei, tulburările de ciclu menstrual (sângerări prelungite, amenoree)
– Colite de fermentaţie
– Bolilor intestinale cronice
– Herpes, herpes genital: Se fac spălaturi locale cu un decoct concentrat de Năpraznic
– Sterilitatea la bărbaţi, impotenţa: Are efecte mai ales în impotenţa hormonală şi psihică (mai puţin în cea vasculară).
– Iradiere, sechele după iradiere: Ceaiul de Năpraznic este foarte folositor pentru a combate imediat efectele iradierii, precum şi pentru a îndepărta anumite sechele.

Este eficient în prevenirea şi combaterea bolilor de piele care apar în urma expunerii excesive la soare, inclusiv cancerul de piele.

Deşi este o plantă atât de puternică, Năpraznicul este aproape lipsit de reacţii adverse. Singurele probleme care s-au constatat în timpul administrării lui sunt agravarea inflamaţiei prostatei la bărbaţiii care deja aveau probleme de această natură. Este un efect advers care apare uneori şi se elimină în câteva zile, prin administrarea de Tinctură de Pufuliţă cu flori mici și Ghimpe.

Tratamentul cu acest ceai se va urma pe o perioada de 1-3 luni, în funcție de gravitatea afecțiunii.

Dupa fiecare 30 de zile de tratament se face obligatoriu pauză o saptămână, după care se poate relua tratamentul.

Leave a Reply