Detoxifiere cu ceaiuri

O metoda foarte la indemana pentru toata lumea este detoxifierea cu ceaiuri. Pe parcursul perioadei de detoxifiere consumaţi ceaiuri care aduc beneficii rinichilor, ficatului şi intestinului.
Ceaiuri detoxifiante:
Ceaiul verde . Într-o cură de detoxifiere este recomandat să se bea trei căni de ceai pe zi, îndulcit cu miere.
Armurariul sau Ciulinul laptelui. Conţine silimarina, regenerează ficatul şi accelerează funcţiile de detoxifere ale acestuia.
Ceaiul de urzica. Conţine substanţe proteice şi vitamine precum vitamina K, care ajută la oprirea hemoragiilor. Este recomandat femeilor cu menstruatii abundente şi neregulate.
Ceaiul de trei fraţi pătaţi
Ceai de museţel pentru detoxifierea intestinală. Se bea în fiecare dimineaţă o infuzie preparată din lămâie şi flori de museţel. Lămâia se tăie rondele, se adaugă peste o linguriţă cu flori de museţel şi 200 ml apă clocotită, se acoperă vasul şi se lasă la macerat de seară până dimineaţă. Se strecoară prin presare şi se bea infuzia cu cei puţin 30 de minute înainte de micul dejun.
Ceaiul de soc este foarte bun în curele de detoxifiere. Ceaiul de soc elimină masiv toxinele şi ajută şi la scăderea în greutate. Ceaiul de soc se prepară prin adăugarea a trei linguriţe de flori de soc peste 250 de ml de apă clocotită, se acoperă şi se lasă la infuzat timp de 15 minute.

Leave a Reply